BLOG

Vacanta de vis in Alpii Austriei!

Fie ca vorbim de plaje mediteranene sau de orase istorice ,va propun si o saptamana la munte, in Austria. Dupa cum bine stiti, Austria este renumita pentru sporturile de iarna, asa ca cei pasionati de acestea se vor distra pe cinste in aceasta locatie. Daca nu sunteti iubitori ai senzatiilor tari, puteti sa optati doar pentru plimbari pe munte, pentru admirarea peisajelor si pentru zonele de spa. In Austria gasiti locuri care va lasa fara cuvinte, locuri in care poti chiar schia in plina vara daca doresti si urci pe ghetari. Cum ajungi in Austria? Ei bine, poti lua avionul din Bucuresti pana in Viena, iar biletul acestuia costa 316 euro, drum dus-intors. Poti opta de asemenea pentru masina, un drum care dureaza aproximativ 16 ore, iar carburantul costa 300-350 euro drum dus-intors.

Asa cum am mentionat, Austria se bucura de un fond natural turistic variat. Prezenta statiunilor de schi, a lacurilor si a zonelor de relaxare fac ca zona Alpilor sa devina principala atractie atat a iubitorilor de sporturi de iarna, cat si a celor care prefera doar admirarea unui peisaj natural. Renumita in domeniul sporturilor de iarna este zona Otztal , localizata in Tyrol, care cuprinde statiunea Solden.Alte centre importante cunoscute pentru practirea sporturilor iarna sunt reprezentate de staiunile Zell am See- Kaprun si Salzburg. O vastă reţea de cărări prin munţi, aproape 40.000 de km, transport pe cablu şi sute de cabane montane sunt administrate de diverse asociaţii alpine, care pot oferi şi ghizi sau servicii de transport al bagajelor, pentru a face călătoria mai uşoară.

In concluzie...

Austria si-a dezvoltat rapid aptitudinile care imbina traditia cu modernul, desfasurand diverse festivaluri specifice, dar si conecrte sau concursuri sportive. Austria este un exemplu de tara extrem de dezvoltata turistic. Folosindu-se de Campionatul de Fotbal din anul 2008, a reusit sa arate ca inseamna mai mult decat tara schiu-lui. In spoturile publicitare predomina evenimentele culturale si natura neatinsa a muntilor, fiind astfel o tara care beneficiaza de o vasta retea de resurse turistice. Zona Alpilor Austriei reprezinta o destinatie turistica deosebit de importanta si extrem de puternica pentru Europa si nu numai. 

Alpii austrieci
Alpii austrieci
Lechtal
Lechtal
Zell am See
Zell am See
Ski in Solden
Ski in Solden
© 2018 Worlds Collide. Toate drepturile rezervate.
Creat cu Webnode
Creați un site gratuit! Acest site a fost realizat cu Webnode. Creați-vă propriul site gratuit chiar azi! Începeți